EPD & ECD consultancy voor volledige ondersteuning van begin tot eind

Werken bij

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature:

Functioneel beheerder

Heb jij ervaring met EPD's en ECD's binnen de zorg? Wij zoeken een enthousiaste, communicatief vaardige en gedreven functioneel beheerder die het leuk vindt om in de zorg te werken!
Wij bieden jou een goed salaris en een uitdagende en dynamische werkomgeving waar jij je verder kunt ontwikkelen en met uitstekende doorgroeimogelijkheden.

De functie

Als functioneel beheerder ben je de vertaler tussen de gebruiker en de applicatiebeheerders. Vragen van de gebruikers kun jij vertalen naar oplossingen binnen het EPD/ECD. Hierbij
zoek je regelmatig de grenzen van de mogelijkheden van het informatiesysteem op. Als functioneel beheerder ben je voornamelijk bezig om de werkprocessen van de gebruikers in kaart
te brengen en dit op een juiste wijze te vertalen naar het informatiesysteem. Indien nodig ben je tevens aanspreekpunt voor de leverancier.

Over jou

 • Afgeronde Hbo-opleiding richting IT, bij voorkeur Business IT & Management (Bedrijfskundige Informatica)
 • Ervaring met Chipsoft EZIS 5.2 of HiX is een minimale vereiste
 • Affiniteit met of kennis van wet- en regelgeving en van de procedures en de richtlijnen binnen de zorg
 • De functie vereist een grote mate van zelfstandigheid en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Volharding, geduld en doorzettingsvermogen zijn nodig voor het lokaliseren en oplossen van vraagstukken
 • Bereid tot reizen

Herken je jezelf in onze kernwaarden...

 • Servicegericht
 • First time right
 • Afspraken nakomen
 • Plezier in je werk
 • Gemotiveerd om het best mogelijke te behalen

... dan pas je binnen onze cultuur!

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden een marktconform salaris, 26 verlofdagen, een collectieve persioenregeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot opleidingen. Belangrijker nog
is dat we een fijne en informele no-nonsens cultuur bieden, waarbinnen voldoende ruimte is voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

EPD & ECD Consultancy B.V. is nog een jong bedrijf dat aan de voet staan van groei en ontwikkeling. Wij specialiseren ons in alle vraagstukken die te maken hebben met elektronische patiënten-/ en cliëntendossiers. Dit kan pakketselectie zijn, de projectorganisatie inrichten en deze begeleiden, ondersteuning op meerdere vlakken tijdens de implementatie, doorontwikkeling na een implementatie en ondersteuning in helpdeskactiviteiten.

Voor meer informatie kan gebeld worden naar Maaike van der Harg (06-4265 5838) of gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw CV en motivatiebrief kunt u eveneens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. versturen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.